Izrada internetskih stranica – bitan aspekt suvremenog informatičkog života

izrada internetskih stranica
15lip, 2020

U današnje, moderno informatičko doba, gotovo svi imaju vlastitu internet stranicu. Velika ili mala kompanija, ili čak osoba koja želi pokrenuti vlastiti biznis, svi se trude optimizirati svoju prodaju, predstaviti svoju kompaniju, ideju ili uslugu korisnicima na najbliži mogući način. Želite napraviti vlastitu platformu koja će jednog dana postati viralna, ili vlastiti blog koji bi Vas mogao proslaviti? Da li je išta od prethodno spomenutog istina za Vas? Ako je odgovor da, mi smo tu za Vas.

Da li održavanje i izrada internetskih stranica zahtijeva dodatno znanje mene kao korisnika?

Ne, dovoljna je Vaša ideja i naše znanje. Mi ćemo se pobrinuti da Vam dostavimo Vašu ličnu internetsku stranicu pomoću koje ćete se moći predstaviti ostatku svijeta. Znamo da je izrada internetskih stranica kompleksan proces i da zahtijeva određenu količinu posvećenosti i vremena, te da je to glavni razlog zašto neki još uvijek nemaju vlastitu stranicu. Ukoliko nas odaberete kao svog partnera koji će na sebe preuzeti posao izrade Vaše stranice potruditi ćemo se da kroz cijeli proces nemate nikakvih briga. Ukoliko se odlučite za vlastitu internet stranicu važno je napomenuti nekoliko sljedećih stavki.

Domena i Web hosting

Sama izrada internetskih stranica ne podrazumijeva kupovinu domene i web hosting, tako da je to nešto o čemu biste također morali razmisliti. U zavisnosti od regije u kojoj se nalazite te od same domene koju kupujete cijene mogu na veliko varirati. Bitno je napomenuti da kupovina web domene treba biti prva stvar nakon što se odlučite za internetsko stranicu, budući da se ista počinje izrađivati tek nakon ovog koraka. Za sve dodatne informacije po ovom pitanju slobodno nas kontaktirajte.

izrada internetkih stranica

Ažurnost

Izrada internetskih stranica je samo prvi korak ka uspjehu. Svaka stranica bi trebala biti i ažurna, bilo da se radi o objavljivanju novih artikala ukoliko je u pitanju online prodavnica ili novi članak ukoliko je u pitanju portal, svaka stranica bi trebala biti ažurna. Niko od nas ne bi volio posjetiti portal čija posljednja objava datira iz 2006. godine. Naravno, to ne znači ni da trebamo prečesto ažurirati naš sadržaj. Potrebno je pronaći balans između količine sadržaja koji objavljujemo kao i vremenskih razmaka između samih objava na našoj internetskoj stranici.

Zašto da platim usluge izrade internetske stranice?

Istina, izrada internetskih stranica je uveliko olakšana zahvaljujući raznim platformama koje omogućavaju da svatko napravi vlastitu stranicu, međutim, ovaj vid izrada stranice ima jednu veliku  manu. Većina internetskih stranica koje su izrađene preko pomenutih platformi dosta liče jedna na drugu i teško ih je u potpunosti prilagoditi Vašim potrebama. Tu na scenu stupamo mi. Sam pojam “izrada internetskih stranica” podrazumijeva da će pomenuta stranica biti izrađena od nule i u potpunosti biti prilagođena potrebama i željama naših korisnika.

Na kraju, potrebno je napomenuti da iako prethodno napisano podrazumijeva dosta ozbiljnog razmišljanja i odluka sama izrada internetskih stranica nije u svim aspektima baš takva. Ovo je Vaša internetska stranica i slobodno prepustite mašti na volju kada je u pitanju dizajn/izgled i sadržaj same stranice. Ukoliko se odlučite na otkačenu ili ozbiljnu, informativnu ili stranicu zabavnog karaktera, mi smo tu da Vas u potpunosti podržimo i da Vam pomogne u ostvarivanju Vaših ciljeva i želja.

Ukoliko imate dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

CroatiaSlovenia